Een onafhankelijke bedrijf voor technische inspecties van vastgoed


Technische certificatie van een woning voor verkoop


Het ImmoPass-certificaat is een technische kwaliteitscontrole op een aantal essentiële elementen zoals: de toestand van buitenkant, de kamers en uitrusting, de afwezigheid van eventuele gebreken (vochtigheid, huiszwam, etc.), de geldigheid van wettelijke certificaten en, indien nodig, de conformiteit met de geldende stedenbouwkundige vergunningen.

Begeleiding bij de koop


De aankoop van een onroerend goed is een belangrijke stap in uw leven en heeft zware gevolgen.

Dit is de reden dat onze professionele inspecteurs u vergezellen tijdens de bezichtiging van uw toekomstige woning en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Meer informatie

Vanaf €299 incl. BTW

Stedenbouwkundige regularisatie


Het moeten voldoen aan stedenbouwkundige voorschriften is vaak een moeilijke stap die op het meest ongelukkige moment kan voorkomen.

Wij hebben een proces ontwikkeld om u zo snel mogelijk in orde te stellen met de stedenbouwkundige voorschriften voor alle mogelijke noodzakelijke vergunningen

Onze ervaren architecten nemen het proces van A tot Z van u over : van de verwezenlijking van de plannen, het verkrijgen van de vergunningen tot de opvolging.

Neem contact met ons op

Stedenbouwkundige Check-Up voor €249 incl. BTW.

Technische diagnose van appartementsgebouwen


Vertrouw op de professionele ervaring van onze architecten inspecteurs. Ze zullen een grondige technische keuring van uw gebouw uitvoeren, evenals een voorlopig overzicht opstellen van alle belangrijke werkzaamheden die te voorzien zijn in de komende jaren met een initiële schatting van de kosten.

We verzorgen eveneens de toezicht op en oplevering van renovatiewerkzaamheden.

Meer informatie

Aantrekkelijke aanbiedingen voor syndici

Plaatsbeschrijving bij binnenkomst en vertrek


Of u nu eigenaar of huurder bent, een volledige plaatsbeschrijving bij aankomst en vertrek door een onafhankelijke inspecteur is onmisbaar om een verhuur zonder problemen te verzekeren.

Neem contact met ons op

Vanaf €199 incl. BTW

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij staan tot uw beschikking!

Neem contact met ons op