Wilt u uw woning gaan verkopen?

Vergroot uw kansen met het eerste professionele ImmoPass-certificaat van België!

Slider

Wat is ImmoPass?


Stel uw kopers gerust en verkoop aan een betere prijs.

Meer informatie

Hoeveel kost het?


Uw ImmoPass-certificaat vanaf €399 incl. BTW.

Meer informatie

Uw certificaat


U ontvangt uw ImmoPass-certificaat en het inspectierapport binnen 72 uur.

Maak een afspraak

Een professioneel certificaat dat getrouw de algemene staat van uw gebouw attesteert.


Op dezelfde wijze als de technische keuring van uw auto, is het ImmoPass-certificaat een technische kwaliteitscontrole op een aantal essentiële elementen zoals: de toestand van de buitenkant, kamers en van de uitrusting, de afwezigheid van eventuele gebreken (vochtigheid, huiszwam, etc.), de geldigheid van wettelijke certificaten en, indien nodig, de conformiteit van de geldende stedenbouwkundige vergunningen.

Verkoop sneller en voor de beste prijs


Het ImmoPass-certificaat geldt als kwaliteitsbelofte die uw woning op positieve wijze zal onderscheiden op de vastgoedmarkt.

Het stelt uw toekomstige kopers gerust over de goede staat van uw woning en zorgt ervoor dat u uw woning zo snel mogelijk kan verkopen, voor de beste prijs.

ImmoPass Certified

Ontdek eventuele problemen zodat je die kan oplossen voor een verkoop onder de beste omstandigheden


Ontdek gemakkelijk de nodige herstellingen, vaak tegen lage kosten, om de kwaliteit en waarde van uw woning te verhogen alvorens zij te koop wordt gezet.

Vermijd vervelende verrassingen bij ondertekening van de akte


Wij controleren op voorhand de conformiteit met de geldende stedenbouwkundige vergunningen en de geldigheid van de verplichte certificaten om een zorgeloze verkoop te garanderen tussen u, de koper en de notarissen.

Hoe werkt het?


1. Maak een afspraak.

Maak een afspraak voor een bezoek. Uw aanwezigheid is niet noodzakelijk.

iconLogo

2. Controle

Eén van onze erkende inspecteurs controleert uw woning stap voor stap.

72h

3. Uw certificaat

U ontvangt uw ImmoPass-certificaat en het volledige inspectierapport binnen 72 uur.

Hoeveel kost het?


Het ImmoPass-certificaat is één van de beste investeringen in uw woning.

Bekijk onze tarieven

Wat zeggen andere verkopers?


Deel ook uw ervaring met ons

Ontdek de voordelen die ImmoPass u kan bieden als professional binnen de vastgoedwereld


Neem contact op

Frequently Asked Questions


Het ImmoPass-certificaat concentreert zich op de technische aspecten van uw gebouw op een volledig neutrale en objectieve manier. Indien het certificaat zeer gunstig is, heeft u alle troeven in handen om uw kopers gerust te stellen, hen de reële waarde van de woning te bewijzen, en kunt u voorkomen dat de prijs naar beneden wordt onderhandeld.
De meest gemakkelijke manier is om ons uw telefoonnummer te geven en dan bellen wij u op een moment die u het beste uitkomt. Wij stellen vervolgens één of meerdere mogelijkheden voor om bij u langs te komen, meestal gedurende de dag (tussen 8u30 en 17u00). Indien u niet aanwezig kunt zijn, zoeken wij met u een passende oplossing zodat uw inspecteur toegang heeft tot uw woning (de sleutel komen halen op uw werk, een sleutel verstoppen, ...).
Hoewel deze lijst niet uitputtend is, elke woning heeft immers zijn eigen kenmerken, controleren wij systematisch de volgende aspecten: veiligheid en toegankelijkheid tot de omgeving, structurele toestand van de buitenkant van de woning en eventuele bijgebouwen, staat van de kamers en inbouw , conformiteit met verplichte certificeringen voor de verkoop (EPC , elektriciteitskeuring, ...) en geldigheid van stedenbouwkundige vergunningen.